Слатко од шумска капина – 370гр

Слатко од Шумска Капина 370 гр

На овој зрнест накит кој ги краси шумите, негуван од самовили како вечен пламен, му додадовме малку ѕвездена прашина и така ова слатко го прослави својот прв роденден. Секоја шумска капина во него пее своја космичка композиција, а ова ќе го засведочиш кога во грлото ќе ти засвири нивната слатка симфонија.

Z6M_1893

Состав:

– шумска капина 70 %
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1011kJ/242kcal
– Sodium cloride0.00 %
– Јаглен хидрати65.00 %
– Вкупно протеини0.00 %
– Влага32.90 %
– Пепел2.10 %
– Содржина на масти0.00 %
– Шеќер65.00 %
– Целулоза0.00 %
– Заситени масни киселини0.00 %
– Диетални влакна0.10 %

 

Логистички информации

– Бруто тежина583 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета150
– Број на пакети во ред15
– Број на редови по палета10
– Бруто тежина на пакет7.396 кг
– Нето тежина на пакет4.44 кг
– Бруто тежина на палета1109.4 кг
– Нето тежина на палета666 кг