Слатко од дуња со ореви – 380гр

Слатко од дуња со ореви 380 гр

Слаткото од дуња со ореви е оној генијален нутритивен микс кој да не постоеше во светот некој дефинитивно ќе требаше да го измисли, но за твоја среќа, кулинарската иновативност ни е силна страна. Ако милуваш енергетски експлозии, тогаш ова е динамичното дуо на кое треба што поскоро да му посакаш добредојде.

Z6M_2004

Состав:

– дуња 70 %
– ореви
– вода
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1619kJ/378kcal
– Содржина на масти1.9 гр.
– Заситени масни киселини1.0 гр.
– Јаглен хидрати88 гр.
– Шеќер68 гр.
– Диетални влакна1.8 гр.
– Вкупно протеини0.7 гр.
– Сол0.02 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина593 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета132
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет7.390 кг
– Нето тежина на пакет4.56 кг
– Бруто тежина на палета976.56 кг
– Нето тежина на палета601.92 кг