Слатко од зелена смоква со ореви – 650гр

Слатко од зелена смоква со ореви 650 гр

Со боја на ширните пространства со бујна вегетација која е раат за очи, сочни како плодовите на боговите, растени со бакнежи од најсјајните сончеви зраци и звукот од зуењето на работливите пчелите – токму вакви, до последен атом ги сочувавме зелените смокви во нашето слатко. Заедно со оревите го воздигнавме до висина на вистински деликатес.

Z6M_1851

Состав:

– дива зелена смоква 70%
– ореви
– шеќер
– вода
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1573kJ/376kcal
– Содржина на масти1.6 гр.
– Заситени масни киселини0.5 гр.
– Јаглен хидрати90 гр.
– Шеќер70 гр.
– Диетални влакна2.2 гр.
– Вкупно протеини0.6 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина940 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета100
– Број на пакети во ред15
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет11.67 кг
– Нето тежина на пакет7.8 кг
– Бруто тежина на палета1147 кг
– Нето тежина на палета780 кг