Слатко од шумска капина – 370гр

Слатко од Шумска Капина 370 гр

На овој зрнест накит кој ги краси шумите, негуван од самовили како вечен пламен, му додадовме малку ѕвездена прашина и така ова слатко го прослави својот прв роденден. Секоја шумска капина во него пее своја космичка композиција, а ова ќе го засведочиш кога во грлото ќе ти засвири нивната слатка симфонија.

Z6M_1893

Состав:

– шумска капина 70 %
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1011kJ/242kcal
– Содржина на масти0.0 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати65 гр.
– Шеќер65 гр.
– Диетални влакна0.1 гр.
– Вкупно протеини0.0 гр.
– Сол0.0 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина583 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета132
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет7.35 кг
– Нето тежина на пакет4.44 кг
– Бруто тежина на палета971.28 кг
– Нето тежина на палета586.08  кг