Маринирани црвени пиперки 1.7л

Маринирани црвени пиперки 1.7 л

Да се има пиперки при рака е секогаш добра идеја, а ние добивме уште подобра – да ги пронајдеме најквалитетните и да ја задржиме нивната свежина во маринада. Како и тебе веруваме дека храната е уметност, што ги квалификува маринираните долги пиперки од нашата домашна кујна да бидат незаменлив столб на сечија кулинарска архитектура.

Z6M_2070

Состав:

– црвена пиперка
– магданос
– лук
– вода
– сончогледово масло
– оцет
– шеќер
– сол

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност159kJ/38kcal
– Содржина на масти1.4 гр.
– Заситени масни киселини0.1 гр.
– Јаглен хидрати5.5 гр.
– Шеќер2.2 гр.
– Диетални влакна
2.2 гр.
– Вкупно протеини0.8 гр.
– Сол1.2 гр.
– Влага88.32 %
– Пепел1.86 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина2.356 кг
– Транспортен пакет6/1
– Број на пакети по палета72
– Број на пакети во ред9
– Број на редови по палета8
– Бруто тежина на пакет13.8 кг
– Нето тежина на пакет6 кг
– Бруто тежина на палета993.6 кг
– Нето тежина на палета432 кг