Печени црвени пиперки – 500мл

Печени црвени пиперки 500 мл

Искусните гурмани добро знаат кои се вистинските рок-ѕвезди на македонската кујна. Да, сигурно ги познаваш и ти – нивната екселенција: печените црвени пиперки! Ние приредивме голема национална аудиција и ја составивме најквалитетна група кој ќе ги удостои дури и оние со најспецифичен вкус. Можеш ли сега да си замислиш колку слава содржи само една тегла!?

griled_red_pepper_photo_used

Состав:

– црвена пиперка
– магданос
– лук
– вода
– оцет
– шежќер
– сол

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност90kJ/22kcal
– Содржина на масти0.7 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати4.5 гр.
– Шеќер0.0 гр.
– Диетални влакна0.0 гр.
– Вкупно протеини0.3 гр.
– Сол1.0 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина790 кг
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета96
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета8
– Бруто тежина на пакет9.48 кг
– Нето тежина на пакет6 кг
– Бруто тежина на палета968 кг
– Нето тежина на палета600 кг