Грилован модар патлиџан со сушен домат – 314мл

Грилован Модар Патлиџан со сушен домат 314 мл

Луксузен вкус кој ќе те придобие со својата автентичност, потентност и богата текстура, е, токму таков е нашиот грилован модар патлиџан со сушен домат. Оваа деликатесна творба е толку раскошна во содржината што ќе те привлече со моќ на гравитациска сила и уште долго ќе те милува во својата цврста прегратка.

Z6M_2726

Состав:

– модар патлиџан
– сушен домат
– магданос
– лук
– зачини
– сончогледово масло
– шеќер
– оцет

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност181kJ/43 kcal
– Содржина на масти0.2 гр.
– Заситени масни киселини0.06 гр.
– Јаглен хидрати8.6 гр.
– Шеќер2.7 гр.
– Диетални влакна2.1 гр.
– Вкупно протеини1.7 гр.
– Сол1.3 гр.
– Влага85.47 %
– Пепел1.84 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина513 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета132
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет6.36 кг
– Нето тежина на пакет3.6 кг
– Бруто тежина на палета840.6 кг
– Нето тежина на палета475.2 кг