Мешана туршија 1.5л

Мешана Туршија 1.5 л

Во рајски градини растен, со кралски третман одгледуван, и уште поделикатно собиран, нашиот зеленчук заслужува благороднички чин. Само посакај и отвори му порта да стане дел и од твоето домашно азно. Сочен, разнообразен и свеж, кралскиот зеленчук има важна мисија – да ја збогати секоја твоја порција во секоја животна прилика.

Z6M_2051

Состав:

– карфиол
– краставички
– зелена пиперка
– зелен домат
– морков
– вода
– оцет
– шеќер
– сол

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност88kJ/21kcal
– Содржина на масти0.0 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати4.4 гр.
– Шеќер2.1 гр.
– Диетални влакна2.2 гр.
– Вкупно протеини0.9 гр.
– Сол1.3 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина2.065 кг
– Транспортен пакет6/1
– Број на пакети по палета92
– Број на пакети во ред9
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет12.79 кг
– Нето тежина на пакет8.538 кг
– Бруто тежина на палета1196.68 кг
– Нето тежина на палета785.5 кг