Пекмез од круша и јаболко – 360гр

Пекмез од круша и јаболко 360 гр

Моментот кога крушката и јаболкото првпат се сретнале и го имале својот прв танц, тогаш се зачнало најмоќното партнерство во светот на овошките кое поседува вонземска освежувачка способност. Нивната ревитализирачка комплементарност вешто ја спакувавме во овој пекмез, па сега и ти можеш да посегнеш по рајските височините од удобноста на својот дом.

Z6M_2715

Состав:

– круша 50%
– јаболко 30%
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност980kJ/234kcal
– Sodium cloride0.02 %
– Јаглен хидрати63.00 %
– Вкупно протеини1.30 %
– Влага78.77 %
– Пепел1.89 %
– Содржина на масти0.00 %
– Шеќер51.00 %
– Целулоза0.00 %
– Заситени масни киселини0.00 %

Логистички информации

– Бруто тежина573 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета150
– Број на пакети во ред15
– Број на редови по палета10
– Бруто тежина на пакет7.276 кг
– Нето тежина на пакет4.32 кг
– Бруто тежина на палета1091.4 кг
– Нето тежина на палета648 кг