Пекмез од круша и јаболко – 360гр

Пекмез од круша и јаболко 360 гр

Моментот кога крушката и јаболкото првпат се сретнале и го имале својот прв танц, тогаш се зачнало најмоќното партнерство во светот на овошките кое поседува вонземска освежувачка способност. Нивната ревитализирачка комплементарност вешто ја спакувавме во овој пекмез, па сега и ти можеш да посегнеш по рајските височините од удобноста на својот дом.

Z6M_2715

Состав:

– круша 50%
– јаболко 30%
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност980kJ/234kcal
– Содржина на масти0.0 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати63 гр.
– Шеќер51 гр.
– Диетални влакна0.0 гр.
– Вкупно протеини1.3 гр.
– Сол0.02 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина573 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета132
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет7.1 кг
– Нето тежина на пакет4.32  кг
– Бруто тежина на палета937.2 кг
– Нето тежина на палета570.24 кг