Лути феферони – 720мл

Лути Феферони 720 мл

По обем мали, а сепак толку моќни и незаменливи – нашите феферонки се еднакви на волшебни стапчиња. Без нив, и најголемата гурманска магија би била нецелосна. Со голема посветеност и амбиција направивме првокласна селекција, затоа што силно веруваме во солидарното споделување вкус и квалитет кои ќе ти понудат исполнување и на твоите највисоки очекувања.

Z6M_1731

Состав:

– феферони
– вода
– оцет
– шеќер
– сол

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност82kJ/20kcal
– Содржина на масти0.0 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати3.1 гр.
– Шеќер1.2 гр.
– Диетални влакна2.1 гр.
– Вкупно протеини1.7 гр.
– Сол1.1 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина0.937 кг
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета81
– Број на пакети во ред9
– Број на редови по палета9
– Бруто тежина на пакет11.25 кг
– Нето тежина на пакет8,16 кг
– Бруто тежина на палета911.25 кг
– Нето тежина на палета660.9 кг