Слатко од шумски микс – 370гр

Слатко од Шумски микс 370 гр

Кога сончевината со својата топлина нежно ја милува шумата, од неа секогаш се раѓаат најчудесните диви плодови. Со неизмерна благодарност кон драгоцената животворност и дарежливост на природата, ја скроивме оваа слатка композиција од четири различни шумски овошја за да можеш и ти да ја почувствуваш синергијата на интензивните диви вкусови.

Z6M_1974

Состав:

– вкупно овошје 70%
– шумска малина
– шумска јагода
– шумска капина
– црвена рибизла
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1024kJ/245kcal
– Содржина на масти0.1 гр.
– Заситени масни киселини0.1 гр.
– Јаглен хидрати67 гр.
– Шеќер67 гр.
– Диетални влакна0.0 гр.
– Вкупно протеини0.2 гр.
– Сол0.0 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина583 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета132
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет7.35 кг
– Нето тежина на пакет4.44 кг
– Бруто тежина на палета971.28 кг
– Нето тежина на палета586.08  кг