Слатко од жолта цреша – 370гр

Слатко од
жолта цреша 370 гр

Деновите ни се често динамични трки, додека често батериите на животот предупредувачки трепкаат и бараат извор на нова енергија.
Од инспирација за поткренувачка регенерација, така настана оваа златна фантазија – нашето слатко од жолти цреши израснати во царството на природата. Оваа кралска елеганција благородно те чека за да ти ја даде потребната поддршка, полнејќи ти ја устата со богат вкус.

09-Slatko-od-zolta-cresha

Состав:

– жолти цреши 70 %
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност2310kJ/552kcal
– Содржина на масти0.8 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати77 гр.
– Шеќер37 гр.
– Диетални влакна0.0 гр.
– Вкупно протеини0.3 гр.
– Сол0.0 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина583 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета132
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет7.35 кг
– Нето тежина на пакет4.44 кг
– Бруто тежина на палета971.28 кг
– Нето тежина на палета586.080  кг