Слатко од вишна – 370гр

Слатко од вишна 370 гр

Зад секоја надалеку прочуена гостопримливост стои уште подалеку прочуено слатко врежано во кулинарската меморија, а во овој случај тоа е нашето спектакуларно слатко од вишни. Деликатно и впечатливо, го креиравме понесени од копнежот за градење нови меѓучовечки мостови. Створено за незаборав и витална состојка за подмачкување на сегашните и идни пријателства, ова е исполнување на сонот на секој гурман.

Z6M_2724

Состав:

– вишни 70 %
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност 1263kJ/297kcal
– Sodium cloride 0.00 %
– Јаглен хидрати 76.43 %
– Вкупно протеини 0.40 %
– Влага  %
– Пепел 0.27 %
– Содржина на масти 0.66 %
– Шеќер  %
– Целулоза %
– Заситени масни киселини  %

Логистички информации

– Бруто тежина 583 гр
– Транспортен пакет 12/1
– Број на пакети по палета 150
– Број на пакети во ред 15
– Број на редови по палета 10
– Бруто тежина на пакет 7.396 кг
– Нето тежина на пакет 4.44 кг
– Бруто тежина на палета 1109.4 кг
– Нето тежина на палета 666 кг