Пекмез од шипинка – 350гр

Пекмез од шипинка 350 гр

Нашиот пекмез од шипинки е резултат на нашата традиционална лојалност кон старите рецепти со извонредна репутација. Овој вонвременски продукт е причина за многу широки насмевки и оближување на усните, колку кај децата толку и кај возрасните. Кога и да го посакаш, ќе биде тука да ја афирмира својата вредност низ континуитетот и конзистентноста во квалитетот.

Z6M_1808

Состав:

– шипка 80%
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност970kJ/223kcal
– Содржина на масти0.0 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати63 гр.
– Шеќер62 гр.
– Диетални влакна0.1 гр.
– Вкупно протеини1.1 гр.
– Сол0.0 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина563 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета150
– Број на пакети во ред15
– Број на редови по палета10
– Бруто тежина на пакет7.156 кг
– Нето тежина на пакет4.2 кг
– Бруто тежина на палета1073.4 кг
– Нето тежина на палета630 кг