Пекмез од зрела смоква – 600гр

Пекмез од зрела смоква 600 гр

Среќата доаѓа одвнатре, велат, но со нашиот пекмез од смокви ситуацијата е обратна. Секоја лажичка од него ќе ги натера твоите среќни хормони да танцуваат како да не постои утре. Тој е еквивалент на искрена радост, со мекост на лесен облак, исполнува желби со секој залак, само не заборавај да ги посакаш пред да го отвориш.

Z6M_1777

Состав:

– смоква 80%
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност918kJ/220kcal
– Sodium cloride0.0 %
– Јаглен хидрати55.0 %
– Вкупно протеини0.4 %
– Влага44.5 %
– Пепел0.0 %
– Содржина на масти0.0 %
– Шеќер54.0 %
– Целулоза1.0 %
– Заситени масни киселини0.0 %

Логистички информации

– Бруто тежина890 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета100
– Број на пакети во ред15
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет11.08 кг
– Нето тежина на пакет7.2 кг
– Бруто тежина на палета1108 кг
– Нето тежина на палета720 кг