Слатко од цреша – 370гр

Слатко од цреша 370 гр

Од круните на најубавите црешови дрва кои плодоносно шумолат, се роди нашето слатко од цреши кое детски спомени оживува. Ова е слатко за сите сонувачи и идеалисти, за сите ентузијастични
талкачи низ својата лична еволуција. Секоја цреша нова тајна открива и
станува дел од твојата животна историја.

08-Slatko-od-Cresha

Состав:

– цреши 70 %
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1263kJ/297kcal
– Содржина на масти0.8 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати75 гр.
– Шеќер38 гр.
– Диетални влакна0.0 гр.
– Вкупно протеини0.3 гр.
– Сол0.0 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина583 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета132
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет7.35 кг
– Нето тежина на пакет4.44 кг
– Бруто тежина на палета971.28 кг
– Нето тежина на палета586.08  кг