Слатко од шумска боровница – 370гр

Слатко од Шумска Боровница 370 гр

Позајмивме малку од шумската нирвана и ја преточивме во слатко од боровинки. Секоја е рефлексија на спокојството кое единствено може да се почувствува во длабоките густи шумски предели и вирее во нивните тајни одаи. Ако некогаш посакаш десерт со вкус на благосостојба, тогаш мораш да му се препуштиш на овој пурпурен нектар.

Z6M_1864

Состав:

– шумска боровинка 70%
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1007kJ/241kcal
– Содржина на масти0.0 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати58 гр.
– Шеќер57 гр.
– Диетални влакна0.1 гр.
– Вкупно протеини0.0 гр.
– Сол0.0 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина583 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета132
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет7.35 кг
– Нето тежина на пакет4.44 кг
– Бруто тежина на палета971.28 кг
– Нето тежина на палета586.08  кг