Слатко од јагода – 370гр

Слатко од Јагода 370 гр

Кога се создавал концептот на совршенство, мора да мислеле на задоволство предизвикано од неодоливото скокоткање на јагодите. Ние ја откривме таа тајна и ја сервиравме во опипливо чудо кое сакаме да го споделиме и со тебе. Кога твоите усни ќе го допрат ова слатко, чиниш светот ја насочува сета своја убавина во само една точка.

Z6M_1896

Состав:

– јагоди 70%
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1020kJ/244kcal
– Содржина на масти0.0 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати64 гр.
– Шеќер64 гр.
– Диетални влакна0.2 гр.
– Вкупно протеини0.0 гр.
– Сол0.0 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина583 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета132
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет7.35 кг
– Нето тежина на пакет4.44 кг
– Бруто тежина на палета971.28 кг
– Нето тежина на палета586.08  кг