Пекмез од тиква, портокал и јаболка – 580гр

Пекмез од тиква, портокал и јаболка 580 гр

Доколку се пронаоѓаш себеси во описот на „трагач по интригантни вкусови“, токму оваа сочна плетенка од три различни овошни светови е таа што ќе успее да ти го одземе здивот. Виртуозниот допир од овој уникатен избор на тиква, портокал и јаболко ќе го освои дури и најтврдото и најпребирливо срце.

Z6M_1788

Состав:

– вкупно овошје (85 %)
– тиква
– портокал
– јаболко
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност969kJ/231kcal
– Содржина на масти0.9 гр.
– Заситени масни киселини0.9 гр.
– Јаглен хидрати62 гр.
– Шеќер51 гр.
– Вкупно протеини1.1 гр.
– Диетални влакна2.3 гр.
– Сол0.02 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина870 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета96
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета8
– Бруто тежина на пакет10.750 кг
– Нето тежина на пакет6.96 кг
– Бруто тежина на палета1032 кг
– Нето тежина на палета668.16 кг