Пекмез од слива – 600гр

Пекмез од слива 600 гр

Со боја што плени и драматичен вкус што освојува, зачинет со еден тон љубов и здравје, со трудољубиви раце го изработивме најомилениот меѓу омилените на сите генерации: есинствениот пекмез од сливи! Препушти ѝ се на бујната фантазија да те води низ комбинациите во кои можеш да му се насладуваш на различни начини.

Z6M_1760

Состав:

– слива 90%
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност918kJ/220kcal
– Содржина на масти0.0 гр.
– Заситени масни киселини0.0 гр.
– Јаглен хидрати55 гр.
– Шеќер54 гр.
– Диетални влакна1.0 гр.
– Вкупно протеини0.4 гр.
– Сол0.0 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина890 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета96
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета8
– Бруто тежина на пакет11.1 кг
– Нето тежина на пакет7.2 кг
– Бруто тежина на палета1065.6 кг
– Нето тежина на палета691.2 кг