Слатко од портокал – 390гр

Слатко од портокал 390 гр

Летото мириса на љубов и авантура, затоа го овековечивме во секој грижливо избран портокал кој гордо парадира кон тебе искапен во неповторлива арома. Секое парче носи возбудлива свежина, но и витаминска експлозија која долго одекнува. Ти ја нудиме оваа витална есенција, како дар, но и лек во дни обоени од носталгија.

Z6M_1949

Состав:

– портокал 70 %
– вода
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1230kJ/294kcal
– Sodium cloride0.00 %
– Јаглен хидрати74.00 %
– Вкупно протеини1.20 %
– Влага73.97 %
– Пепел1.63 %
– Содржина на масти0.00 %
– Шеќер72.00 %
– Целулоза0.00 %
– Заситени масни киселини0.00 %
– Диетални влакна0.10 %

 

Логистички информации

– Бруто тежина603 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета150
– Број на пакети во ред15
– Број на редови по палета10
– Бруто тежина на пакет7.636 кг
– Нето тежина на пакет4.68 кг
– Бруто тежина на палета1144.8 кг
– Нето тежина на палета702 кг