Царска туршија – 1.5л

Царска Туршија 1.5 л

Толку природен, што можеш да ја слушнеш природата како се јавува низ звукот кога со страст го загризуваш своето омилено парче од нашиот мешан зеленчук. На мешана софра со мешано друштво, додека во воздухот се мешаат мириси, песни, гласови и смеа, овој витамински мозаик ќе те нахрани, без да ти ги помеша плановите.

Z6M_2693

Состав:

– карфиол
– краставички
– зелена пиперка
– зелен домат
– морков
– вода
– оцет
– шеќер
– сол

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност109kJ/26kcal
– Sodium cloride1.35 %
– Јаглен хидрати5.62 %
– Вкупно протеини0.88 %
– Влага89.55 %
– Пепел1.80 %
– Содржина на масти0.00 %
– Шеќер2.20 %
– Целулоза2.15 %
– Заситени масни киселини0.00 %

Логистички информации

– Бруто тежина2.085 кг
– Транспортен пакет6/1
– Број на пакети по палета92
– Број на пакети во ред9
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет12.91 кг
– Нето тежина на пакет8.64 кг
– Бруто тежина на палета1207.72 кг
– Нето тежина на палета794,48 кг