Слатко од зелена смоква со ореви – 380гр

Слатко од зелена смоква со ореви 380 гр.

Со боја на ширните пространства со бујна вегетација која е раат за очи, сочни како плодовите на боговите, растени со бакнежи од најсјајните сончеви зраци и звукот од зуењето на работливите пчелите – токму вакви, до последен атом ги сочувавме зелените смокви во нашето слатко. Заедно со оревите го воздигнавме до висина на вистински деликатес.

Z6M_1857

Состав:

– дива зелена смоква 70%
– ореви
– шеќер
– вода
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1573kJ/376kcal
– Sodium cloride0.22 %
– Јаглен хидрати89.77 %
– Вкупно протеини0.61 %
– Влага3.87 %
– Пепел1.88 %
– Содржина на масти1.62 %
– Шеќер69.84 %
– Целулоза2.25 %
– Заситени масни киселини0.53 %

Логистички информации

– Бруто тежина593 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета150
– Број на пакети во ред15
– Број на редови по палета10
– Бруто тежина на пакет7.516 кг
– Нето тежина на пакет4.56 кг
– Бруто тежина на палета1275.4 кг
– Нето тежина на палета684 кг