Пекмез од зрела смоква – 350гр

Пекмез од зрела смоква 350 гр

Среќата доаѓа одвнатре, велат, но со нашиот пекмез од смокви ситуацијатае обратна. Секоја лажичка од него ќе ги натера твоите среќни хормони да танцуваат како да не постои утре. Тој е еквивалент на искрена радост, со мекост на лесен облак, исполнува желби со секој залак, само не заборавај да ги посакаш пред да го отвориш.

Z6M_1775

Состав:

– смоква 80%
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност918kJ/220kcal
– Sodium cloride0.0 %
– Јаглен хидрати55.0 %
– Вкупно протеини0.4 %
– Влага44.5 %
– Пепел0.0 %
– Содржина на масти0.0 %
– Шеќер54.0 %
– Целулоза1.0 %
– Заситени масни киселини0.0 %

Логистички информации

– Бруто тежина563 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета150
– Број на пакети во ред15
– Број на редови по палета10
– Бруто тежина на пакет7.156 кг
– Нето тежина на пакет4.2 кг
– Бруто тежина на палета1073.4 кг
– Нето тежина на палета630 кг