Пекмез од слива – 340гр

Пекмез од слива 340 гр

Со боја што плени и драматичен вкус што освојува, зачинет со еден тон љубов и здравје, со трудољубиви раце го изработивме најомилениот меѓу омилените на сите генерации: есинствениот пекмез од сливи! Препушти ѝ се на бујната фантазија да те води низ комбинациите во кои можеш да му се насладуваш на различни начини.

Z6M_1762

Состав:

– слива 90%
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност996kJ/238kcal
– Sodium cloride0.029 %
– Јаглен хидрати58.64 %
– Вкупно протеини0.88 %
– Влага37.21 %
– Пепел1.50 %
– Содржина на масти0.00 %
– Шеќер41.74 %
– Целулоза1.77 %
– Заситени масни киселини0.00 %

Логистички информации

– Бруто тежина563 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета150
– Број на пакети во ред15
– Број на редови по палета10
– Бруто тежина на пакет7.036 кг
– Нето тежина на пакет4.08 кг
– Бруто тежина на палета1055.4 кг
– Нето тежина на палета610 кг