Слатко од јаболка со ореви – 380гр

Слатко од
јаболка со ореви 380 гр

Нашиот силен креативен импулс нѐ водеше во создавањето на твоето ново омилено слатко од јаболки со ореви. Со огромна љубов кон бескрајно широкиот универзум на овошјата и јаткастите плодови, со неверојатна грижа и позитивна мисла ги селектиравме најдобрите јаболки и ореви со кои, залак по залак, ќе ти го трасираме патот кон долговечноста.

06-Slatko-od-jabolko-so-orevi

Состав:

– јаболко 70 %
– ореви
– вода
– шеќер
– лимонска киселина

Нутритивни вредности на 100 гр.

– Енергетска вредност1180kJ/282kcal
– Содржина на масти0.1 гр.
– Заситени масни киселини0.1 гр.
– Јаглен хидрати71 гр.
– Шеќер68 гр.
– Диетални влакна0.0 гр.
– Вкупно протеини1.2 гр.
– Сол0.0 гр.

 

Логистички информации

– Бруто тежина583 гр
– Транспортен пакет12/1
– Број на пакети по палета132
– Број на пакети во ред12
– Број на редови по палета11
– Бруто тежина на пакет7.39 кг
– Нето тежина на пакет4.56 кг
– Бруто тежина на палета976.56 кг
– Нето тежина на палета601.92 кг